Sárgarépa olaj kozmetikumok és aromaterápiás

Mintegy sárgarépa olaj egy szót

Mindenki tudja, milyen előnyökkel jár a sárgarépa, a nagy mennyiségű béta-karotin, és ez az, amit van egy lényeges magjából nyert olaj sárgarépa, azt hiszem, tudja, nem mindenki. Sőt, ez az olaj egy fiatalító hatása. tökéletesen meggyógyítja sebek nélkül hegek, egyenletessé és szép tan, oldja a stresszt és javítja a hangulatot.

De egy jól ismert tény, hogy a sárgarépa javítja a látást, annak ellenére, hogy a vitamin, megfordult az összes tényt. Ez a mítosz által létrehozott brit során a második világháború, annak érdekében, hogy elrejtse a radarok használatát a katonai pilóták. Azt mondta, hogy a katonai pilóták a sárgarépa javítja a látást, látják tökéletesen éjjel.

Illóolaj murokkal

Vadmurok (murokkal) úgy néz ki, mint egy élelmiszer sárgarépa, de van egy kemény szár és a gyökér ehetetlen.

Daucus sativus - sárgarépa vagy kulturális - egy alfaja vad sárgarépa. Az illóolaj minden alfaja a növény, és megállapította, minden részében. Az ipari méretű illóolaj elő a vad sárgarépa Európában, valamint az indiai és egyiptomi desztillációval.

Illóolaj gyökeréből extrahált sárgarépa, extrakcióval szerves rastvoritelemi aromaterápiás nem alkalmazható.

Sárgarépa olaj hozzáadjuk a folyadékot, valamint krémek és egyéb parfümök.

Különösen hasznos illóolaj sárgarépamag tavasszal arcmaszkok alapján mandulaolaj vagy búzacsíraolaj. Ez lehetővé teszi, hogy megtartja a nedvességet és a bőr tónusát és beltéren kívül, a hideg szeles időben.

Jellemzők, tulajdonságok és alkalmazások